NIJE VRUĆE NEGO VRELA! Jelisaveta Orašanim pokazala ZATEGNUTO TELO, izgleda kao PRAVA BOMBA, mami na GREH
Jelisaveta Orašanin, Foto: Tamara Trajković

VRELA

NIJE VRUĆE NEGO VRELA! Jelisaveta Orašanim pokazala ZATEGNUTO TELO, izgleda kao PRAVA BOMBA, mami na GREH

Jelisaveta Orašanin je izazvala totalnu pometnju najnovijom objavom.

Objavljeno: 20:52h

Sinoć je u Šimanovcima održana modna revija poznatog brenda, a glumica Jelisaveta Orašanin našla se među zvanicama koje su upriličile ovaj događaj. Lepa Jelisaveta zavlistala je u crnoj odevnoj kombinaciji, a nekoliko fotografija podelila je na društvenoj mreži Instagram.

Jelisaveta je sa svojim fanovima podelila i snimak celog procesa šminkanja i sređivanja za ovaj događaj, što je oduševilo pripadnice lepšeg pola.

Odmah nakon, Jelisaveta je objavila novi story iz teretane, kojim je posebno privukla pažnju. Nije nepoznato da Jelisaveta veoma radi na sebi i fizičkom izgledu, a mnogi su, upravo na osnovu ovog snimka, zaključili da glumica nikad bolje nije izgledala.

Objava Jelisavete Orašanin iz teretane
Objava Jelisavete Orašanin iz teretanefoto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Ona je pozirala u roze topu i isto takvoj trenerci, a svi su primetili njenu figuru, na kojoj joj sigurno zavide mnoge žene.

Inače, iako se spekulisalo o navodnom razvodu Jelisavete i Miloša Teodosića, njih je ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila kako uživaju zajedno u jednom kafiću nedaleko od njihove zgrade.

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Nedavno se pojavila vest da oni žele da se presele i da traže idealnu lokaciju.

- Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on: okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele - otkrio je sagovornik "Kurira".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika/M.I. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.